محمد محمدی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره بهضرورت توانمندسازی فرهنگی و تربیتی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد در کنار توجه به توانمندسازی اقتصادی، گفت: بیش از ۹ هزار مددجوی تحت حمایت با بهرهگیری از اساتید مجرب حوزه و دانشگاه در دورههای آموزش خانواده و در کانونهای فرهنگی ادارات ششگانه شهرستانهای کرج و شهرستانهای فردیس، ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و اشتهارد شرکت میکنند .
وی افزود: ۳۱۰ میلیون تومان اعتبار بهمنظور ارائه ۳۶ هزار نفر ساعت آموزش برای خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد البرز در قالب بانوان سرپرست خانوار، نوعروسان، دختران در شرف ازدواج و دختران ترک تحصیلکرده در نظر گرفتهشده است که حدود ۸۰ درصد این رقم از محل مشارکت خیران تأمین میشود .
محمدی فرد بابیان اینکه طی سال گذشته حدود ۵۰۰ نوعروس نیز در برنامههای آموزش نوعروسان شرکت داشتند، یادآور شد: دورههای آموزشی قبل از ازدواج باهدف کسب آمادگی برای آغاز زندگی مشترک و در موضوعات آئین همسرداری، اخلاق، احکام، بهداشت فردی و روانشناسی برای نوعروسان تحت حمایت این نهاد در البرز تشکیل میشود.
مدیرکل کمیته امداد البرز گفت: بهترین راه مقابله با آسیبهای اجتماعی و مصون نگهداشتن مددجویان از خطرات تهاجم فرهنگی، سرمایهگذاری با برنامه و هدفمند در جهت آگاهی بخشی از طریق توسعه آموزش و تقویت روحیه معنوی آنان بهویژه از طریق شناخت تعالیم قرآن و سیره اهلبیت است .
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود چهار هزار دانشآموز، دانشجو و طلبه از خدمات فرهنگی و آموزشی این اداره کل در البرز بهرهمند هستند، گفت: امسال در بحث غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان در چهار بخش کانونهای امداد، کانونهای سایر دستگاهها، کانون جوانان پیرو ولایت و برگزاری اردوهای بلندمدت و کوتاهمدت بیش از سه هزار نفر از خانوادههای تحت حمایت از خدمات فرهنگی این نهاد بهرهمند میشوند .
محمدی فرد بابیان رؤوس برنامههای این نهاد در ایام اوقات فراغت دانش آموزان، تأکید کرد: کانونهای فرهنگی و تربیتی کمیته امداد، در راستای ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان این نهاد در حوزههای پرورشی، فرهنگی، ورزشی و هنری، باهدف پرورش استعدادهای درخشان، تقویت باورهای دینی و ترویج فرهنگ کار و تلاش فعالیت میکند .
وی اعلام کرد: همواره سهم معینی از مشارکت مردم نوعدوست در طرحهای فقرزدایی به امور آموزشی، فرهنگی و تحصیلی نیازمندان اختصاص پیدا میکند .
نظر شما